איזה קינוחים אפשר להכין בבית?
המאמר הזה עוסק בקינוחים שקל להכין בבית. הוא יכלול גם כמה מהקינוחים הפופולריים ביותר כמו בראוניז וקאפקייקס.
מגוון מתכונים לעוגות >>>>
קינוחים לא מסובכים
יש אנשים שחושבים שאפיית קינוחים היא מסובכת, אבל זה לא חייב להיות כך. עם המתכון הנכון, תוכלו להכין כמה קינוחים טעימים וקלים להכנה במטבח שלכם! יש הרבה קינוחים שקל להכין לבד. קינוחים אלה כוללים:
- עוגת שוקולד
- עוגיות
- גלידה
- בראוניס
מפודינג ועד פאי
כאמור, יש מגוון קינוחים שקל להכין ודורשים כישורי בישול מינימליים.
- פודינג- פודינג הוא קינוח פשוט מאוד להכנה, וניתן להכין אותו עם מגוון מרכיבים שונים. זהו גם הקינוח המושלם עבור אנשים שצריכים להימנע מגלוטן או לקטוז.
- פאי – קל להכין פאי וניתן להכין עם חמאה או מרגרינה. ניתן למלא אותם בכל מספר של מרכיבים שונים כגון תפוחים, דובדבנים, אפרסקים או דלעת. פשטידה יכולה להיות גם ללא גלוטן וידידותיים לטבעונים.
- גלידה – גלידה היא אחד הקינוחים הפשוטים ביותר שתוכלו להכין בבית כי כל מה שאתם צריכים זה קצת חלב וסוכר! גלידה היא גם מאוד תכליתית כי אתה יכול להשתמש בכל סוג של טעם שאתה אוהב כולל שוקולד, וניל, תות, קפה, שוקולד צ'יפס מנטה ועוד!
קבלו מתכון לעוגת מייפל משגעת >>>>
להלן כמה טיפים להכנת עוגת שוקולד
– השתמשו בשוקולד מריר באיכות טובה.
– מוודאים שהביצים והחמאה בטמפרטורת החדר.
– חשוב למנוע יובש של העוגה.
– הוסיפו לבלילה חלמון נוסף כדי להפוך אותה לעשירה ולחה יותר.
– מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט.
– משמנים ומקמחים את תבנית העוגה.
– מערבבים בקערה סוכר, אבקת קקאו, קמח, אבקת אפייה ומלח.
– מוסיפים למרכיבים היבשים ביצים, תמצית וניל וחלב ומערבבים לתערובת אחידה.
– יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
– אופים 20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.