מגשי אירוח בשריים בהתאמה אישית לאירוע שלכם
אירוע עם קייטרינג בשרי מקובל מאוד ויכול לכלול מנות מסוגים שונים. באירוע רב משתתפים מגישים אוכל לכל אורכו כולל מנות פתיחה ו/או ראשונות, ביניים, עיקריות ואחרונות. באירוע קטן ניתן לבחור בתפריט צנוע המבוסס על מנה אחת או שתיים לכל היותר. בשני האירועים הללו ניתן להגיש מגשי אירוח בשריים בהתאמה אישית לטעם ולצרכי מפיקיו ובעליו. התפריט נבחר ביחד עם השף היכול להמליץ על מנות הדגל שלו. בעל הבית מכיר טוב מכולם את אורחיו ויבחר עבורם אוכל הערב לחיכם. באירוע כזה ניתן להכין גם מספר מנות טבעוניות למי שחפץ בכך.
מנות פתיחה
מנות פתיחה מגישים בעת קבלת הקהל ויש להם חשיבות רבה בכך שהן מכניסות את האורחים לאווירה הקולינארית המתאימה. חשיבות נוספת היא בכך שהאורחים מגיעים רעבים ומנות מיוחדות מתאימות מאוד להשביע קמעא את הרעב מחד, לענג באותה מידה ולהכין את הסועד למנות הבאות. בקבלת הפנים יסתובבו מלצרים עם מגשי אירוח ויציעו פוד פינגר, מנות זעירות טעימות להפליא ומטעמים נוספים אשר מגרים את התיאבון.
סוגי מנות אקזוטיות
באירועים גדולים וקטנים ניתן לבחור מספר סוגי מנות מתאימות המבוססות על בשרים שונים. כך: קרוסטיני בשר מעושן, קרוסטיני חזה הודו מעושן, קרוסטיני סלמון מעושן, סיגר נורי וסלמון, גלגלי חביתות סלמון, תאנים ממולאות בשר, גלגלי טורטיה מעוצבים ועוד. המנות מורכבות מחומרי גלם ייחודיים עם שילוב טעמים יוצא דופן. הם נראים נפלא וכמובן, שרבים ירצו לטעום מכולם. באירועים גדולים הם יהיו חלק ממנות הפתיחה ומכל התפריט. באירועים צנועים – מגשי בשר מיוחדים בצירוף תוספות שונות הכרחיות עשויים להוות את עיקר האוכל. מומלץ לקבל שירות מחברת קייטרינג בעלת מוניטין שהשפים בה ידועים ביצירתיות שלהם. זאת, לטובת שדרוג האירוח.